Loonbedrijf Gebroeders de Boer T: 077 - 463 26 77
E: info@gebrdeboer.nl
W: www.gebrdeboer.nl

Grondbewerking

Bij Gebr. De Boer hebben we alle soorten grondbewerkingen die nodig zijn om uw grond in orde te maken voor het zaaien of poten van het volgende gewas of product.

Ploegen

Met een Lemken 4 schaar ploeg met ondergronders ploegen we U land om. Tevens kunnen we de grond nog zaaiklaarleggen met een vorenpakker die uitgerust is met een zaaimachine; deze kan een antistuifdek zaaien. Dit antistuifdek voorkomt dat plantje verstuift.


 

Zaaiklaarmaken

Met een 3 meter brede lely rotorkopeg leggen we het geploegd land perfect zaaiklaar. Door een bandenpakker en dubbellucht aan de trekker wordt de grond egaal aangedrukt. Tevens kunnen we de tractor met gps uitrusten.


 

Spitten

Met deze imants snelspitmachine van 3 meter kunnen we een snelheid halen van 4-4,5 km/h. En halen we een capactiet van 1 ha/h.
Deze trekker kan ook gps gestuurd worden.


 

Frezen

Met een 3 meter brede frees kunnen we al u gewassen onderwerken tot 30 cm diepte en gegarandeerd goed kort krijgen.


 

Diepzaaiklaarmaken

Dit is een bewerking waarmee we de grond tot 40 cm diepte loswoelen en daarna weer aandrukken met een packerrol, die weer gevolgt wordt door een verkruimelrol.


 

Lemken Smaragd

Dit is een machine om stoppel van maïs en granen onder te werken. Momenteel zit er een zaaimachine op de smaragd om een vanggewas in te zaaien na het oogsten van de maïs.

Schijveneg

Deze machine heeft een werkbreedte van 3 meter en is uitgerust met grote schijven. Daardoor kunnen we alle soorten gewassen ondersnijden met een hoge capaciteit. Tevens kan er direct een vanggewas worden ingezaaid.

Diversen

- Diepwoeler tot 1 meter diepte
- Triltand cultivator 6 meter breed