Loonbedrijf Gebroeders de Boer T: 077 - 463 26 77
E: info@gebrdeboer.nl
W: www.gebrdeboer.nl
 
 

Over ons

Loonbedrijf gebr. de Boer is in 1970 opgericht door de broers Harry en Piet de Boer. Dit gebeurde op advies van hun vader. Deze was sinds de Tweede Wereldoorlog al in het bezit van een dorsmachine. De broers de Boer begonnen met het rooien van bieten, en het bedrijf groeide gestaag. Rond 1975 hadden ze al drie één-rijïge bietenrooiers.

In 1980 is er nog een broer in de maatschap getreden; Nico. Na een aantal jaren kwam er ook een combine het bedrijf versterken. Een tweede machine volgde enkele jaren later. Lottum staat bekend om zijn vele rozenkwekers en dus was het vanzelfsprekend dat ook hier enkele machines voor werden aangeschaft.

Huidige situatie

Het bedrijf is voornamelijk actief in de boomkwekerij en agrarisch loonwerk. Tegenwoordig zijn de verhoudingen tussen het agrarisch loonwerk en het werk in de rozen- en boomteelt ongeveer gelijk. Doordat de sectoren stabiliseren, hebben we gezocht naar nieuwe markten. Sinds 2006 telen en persen we koolzaad uit tot olie die afgezet wordt als biobrandstof. Ons bedrijf zoekt continue naar innovatieve mogelijkheden om zo efficient mogelijk te werken
In 2005 zijn we gecertificeerd voor het certificaat VKL**(VoedselKwaliteitLoonwerk). Dat wil zeggen dat we aan alle eisen voldoen wat betreft voedselveiligheid. In 2006 zijn we GMP+ gecertificeerd voor het produceren en transporteren van diervoeders.